Tréningek

Tréningek

A különböző tréningek, csoportos beavatkozások elvégzésére két okból kerülhet sor. A már kialakult és a felmérésből kiderült pszichoszociális kockázatok kezelése, vagy pedig ezen kockázatok csökkentése és megelőzése céljából.

Milyen tréningre van szüksége?

A kialakult kockázatok kezelése során specifikus beavatkozásokat ajánlunk a fő stresszoroknak megfelelően. Az adott cég, helyszín, munkavállalók tükrében minden esetben az igényeknek megfelelően, szakemberek segítségével alakítjuk ki a különböző tréningeket.

A pszichoszociális kockázatok megelőzése és csökkentése érdekében több olyan csoportos foglalkozást, tréninget kínálunk, amelyek képessé teszik a munkavállalót a hatékonyabb kommunikációra, problémamegoldásra, stressz kezelésre, és komplexebb megküzdési repertoárral vértezik fel, így a megszerzett tapasztalatok a munka világában valamint a hétköznapok során is hasznosíthatóak lesznek számára. A csoportos forma előnye, hogy közösen lehet verbalizálni egy-egy problémát, megosztani és visszajelezni az élményeket.

Elérhető tréningek a Worrinél

A legtöbbet igényelt tréningjeink:

  • stresszkezelés és reziliencia tréning
  • mindfulness tréning
  • asszertív kommunikáció tréning
  • kiégés megelőző és kezelő tréning
  • stresszkezelés a művészet és zene segítségével

Fontos, hogy egy pszichoszociális kockázatértékelés után világosan megmutatkozik az, hogy milyen tréning szükséges a szervezetben.

Lépjünk kapcsolatba és kérjen tőlünk ajánlatot!

tréningek