Vállalati pszichológus jelenlét

Vállalati pszichológus jelenlét

Kutatásokkal bizonyított, hogy a munkahelyi boldogság és az üzleti eredményesség között nagyon szoros az összefüggés. Ennek a szimbiózisnak az eléréséhez járul hozzá a vállalati pszichológus jelenlét. Manapság egyre nehezebb megtalálni és megtartani a kulcsembereket a cégnél, hiszen mindenki az ilyen szakemberekre vadászik a munkaerőpiacon. Ebben is eredményes és hatékony támogatást ad a pszichológus jelenlét egy cég életében.

Külsős vagy belsős pszichológus jelenti a megoldást?

Mind a két verzió megoldást jelent. Ez is mint sok minden más a vállalattól függ. Milyen iparágban működik? Milyen a szervezet felépítése? Hányan dolgoznak a szervezetben? …

Kinek van szüksége leginkább vállalati pszichológusra?

Egyre több helyen adnak lehetőséget minden munkatársnak a szolgáltatás kihasználására.

Sok esetben a kiválasztási folyamatokhoz kérik szakértőink jelenlétét, hiszen nem elég megtalálni a jelölteket és a szakmai adottságaik alapján megítélni a jelölteket. Sok pozíciónál elengedhetetlen, hogy pszichológiai eszközökkel is felmérjük őket. Felmérhető, hogy mennyire alkalmas a jelölt személyisége az adott pozícióhoz, mennyire hajlamos a baleset okozásra vagy például az is, hogy milyen ambíciókkal érkezne a céghez.

Hogy működik a szolgáltatásunk?

Szakemberünk egy adott idősávban a vállalkozás székhelyén (vagy akár online) rendszeresen fogadja a munkavállalókat. Ezáltal bár külső résztvevőként, mégis megbízható és rendszeres színteret biztosít a munkavállaló problémájának kezelésére. Ez a fajta jelenlét már önmagában ad egyfajta biztonságot, hiszen nem csak az akut problémák kezelésére lesz lehetőség, hanem a megelőzésre is.

Ezen felül a munkatársai visszajelzést kapnak arról, hogy munkáltatójuk számára nem csak a fizikai, hanem a pszichés jóllétük is egyaránt fontos.

Lépjünk kapcsolatba és kérjen tőlünk ajánlatot!

Vállalati pszichológus jelenlét