Bánatos_nő_ül_a_kanapén

Kutatás a koronavírus okozta következményekről

2020 legnagyobb kihívása a koronavírus elleni harc és a vakcina létrehozása volt. 2021-ben a járvány következményeként kialakult mentális betegségek jelentik majd a legnagyobb globális problémát – írta a CNN.

Felmérés

Elkészítettünk egy kérdőívet, amellyel azt mérjük fel, hogy a munkahely világa miként hat a mentális betegségek kialakulására, a tünetek fokozódására, vagy éppen a mentális betegségek elkerülésére.

Segítsen válaszaival és a megosztásokkal, hogy minél pontosabb képet kaphassunk a vírus által kialakult mentális helyzetről.

 

Kattintson IDE a kérdőív kitöltéséhez!

 

A hosszan tartó home office, a betegségtől való félelem, a pénzügyi instabilitás, a munkahelyek elvesztése, a gyász, a túlzott terheltség mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy különböző mentális betegségek alakuljanak ki.

Kérjük, hogy válaszaival járuljon hozzá az ország mentális egészségének felméréséhez, ezzel támogatva azt, hogy a kutatás eredményei alapján a vállalkozások is hatékonyan tudják támogatni a mentális betegségek megelőzését és kezelését.

A kitöltés önkéntes és anonim, semmilyen személyes azonosításra alkalmas információ nem kerül felvételre. A kérdőív kitöltési ideje körülbelül 10 perc. Kérjük, csak akkor töltse ki a kérdőívet, ha Ön elmúlt 18 éves, és rendelkezik munkahellyel! Ha bármilyen kérdése van a kutatással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal üzenetben az oldalunkon keresztül vagy az info@worri.hu email címen.

Köszönjük, hogy kitöltésével segíti a felmérésünket!